Radio Bambi

Troicki se namučio protiv Bolta!

Viktor Troicki je posle dosta muke uspeo da nadigra Aleksa Bolta sa 3:2 (6:7/2:7/;4:6;6:2;6:3;6:4), nakon dramatičnog preokreta i skoro tri sata igre u prvom kolu Otvorenog prvenstva Australije. U drugom kolu protivnik srpskog tenisera biće pobednik duela u kome se nadmeću Nik Kirijos i Rožerio Dutra Silva.

Iako je važio za autsajdera u ovom duelu, Aleks Bolt, 188. igrač na listi najboljih tenisera, ušao je u meč sa Troickim vrlo samouvereno i već od starta poveo posle odlično odigranog taj brejka koji je osvojio sa 7:2 za 1:0 u setovima. Potom je nastavio samouvereno da bi, posle brejka u petom gemu, dobio i drugi set sa 6:4.

Tada je Troicki načinio preokret i ubedljivo dobio naredna dva seta sa 6:2 i 6:3 izborivši se za odlučujući peti set u kome je nastala prava drama. Bolt je opet žestoko uzvratio i čak poveo sa 3:0, ali je Troicki opet načinio preokret i sa 6:4 dobio meč za plasman u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!