Radio Bambi

U nedelju biciklistička trka u Vlasenici!

I ove godine, domaćin i organizator Državnog prvenstva u brdskom biciklizmu ‘Eliminator 2018’ je Biciklistički klub (BK) ‘KPL’ Vlasenica. Na stazi ‘Lijepa ravan’, dužine 1.300 metara, u nedelju, 8. jula od 12 časova, biće održano prvenstvo.

Organizatori privode kraju aktivnosti oko organizacije takmičenja i uređenja staze i ističu da će spremni dočekati ovaj sportski događaj.

-“Spremni smo da prihvatimo i ugostimo bicikliste, učesnike prvenstva iz cele BiH. Pored same organizacije na nama je i velika obaveza i odgovornost da takmičenje protekne u pravom sportskom duhu. Posebno bih naglasio atraktivnost staze koja je, mislim, jedinstvena u BiH. Nalazi se u prelepom prirodnom ambijentu okružena borovom šumom, što joj daje posebnu draž, kako za takmičare tako i za publiku”, – izjavio je Željko Lukić, predsednik BK ‘KPL’ Vlasenica.

Ova trka se boduje za ‘Premijer ligu BiH’ i Državno prvenstvo.

Pored licenciranih, profesionalnih biciklista, biće organizovane i ‘Trka za veliku nagradu Vlasenice’ (za nelicencirane takmičare), kao i ‘Trka za najmlađe’, u dve kategorije (za učesnike starosne dobi do 10 godina i za starije od 10 godina).

Vredne novčane nagrade za najbolje obezbedila je Kompanija ‘Boksit’ Milići.

Generalni pokrovitelj trke je Opština Vlasenica.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!