Radio Bambi

Veliki izazovi pred CZV!

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je danas da je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema na Zlatiboru i istakao da svi u ekipi znaju da ih u novoj sezoni čekaju veliki izazovi. “Napravili smo dobru podlogu u Beogradu. Lagano smo se uveli u trening i na Zlatiboru smo nastavili rad znatno većim intezitetom. Iz dana u dan treniramo sve bolje i jače i sve napore za sada dobro podnosimo. Atmosfera je radna, momci su željni dokazivanja i to je ono što je najvažnije”, kazao je Simonović za sajt kluba.

Na pripremama prvog tima trenutno se nalaze i sedmorica igrača iz Zvezdinog omladinskog pogona. “Momci su zaista sjajni. Poslušni su, brzo uče, hoće da rade, a na trčanju teško možemo da ih stignemo. Za sada sve protiče u najboljem redu. Vrlo smo motivisani za rad jer znamo da na ove sezone čekaju brojna iskušenja i zato želimo da budemo maksimalno spremni”, objasnio je Simonović.

Crveno-beli će ove sezone, prvi put posle 13 godina igrati u Evroligi.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!