Radio Bambi

109 novozaraženih u Srpskoj, ukupno 4.408!

Institut za javno zdravstvo Republike Srpske saopštio je da je u protekla 24 časa testiran 401 laboratorijski uzorak, a novi virus korona (SARS-CoV-2/COVID-19) potvrđen je kod 109 osoba u Republici Srpskoj. Radi se o 60 muških i 49 ženskih osoba, od kojih je 28 mlađe, 63 Srednje i 18 osoba starije životne dobi.

Prema mestu prebivališta po 13 osoba je iz Banjaluke i Zvornika, sedam iz Istočnog Novog Sarajeva, po šest osoba je iz Istočne Ilidže, Pala i Šamca, po pet osoba iz Кozarske Dubice, Mrkonjić Grada i Prnjavora, po četiri osobe su iz Кneževa, Rogatice i Trebinja, po tri iz Bileće, Doboja i Srpca, po dve osobe iz Višegrada, Gradiške, Laktaša, Modriče i Foče i po jedna osoba je iz Vlasenice, Dervente, Кostajnice, Кotor Varoša, Lopara, Ljubinja, Nevesinja, Novog Goražda, Osmaka, Petrova, Teslića i Šekovića.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 4.408 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 155 osoba kod kojih je potvrđen test na novi virus korona.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 267, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 56, a u opštim bolnicama 211.

U Republici Srpskoj pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 4.175 osoba, a nadzor je završen kod 42.444 osobe.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!