Radio Bambi

16 novih slučajeva, dvoje preminulih! (Video)

U poslednja 24 časa u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske preminula su dva pacijenta ženskog pola kod kojih je potvrđeno prisustvo novog virusa korona. -“Preminule su sedamdesetčetvorogodišnja i sedamdesetjednogodišnja žena, obe iz Banjaluke”, – saopšteno je iz UKC-a Srpske.

U Srpskoj su ukupno preminule 83 osobe od virusa korona, kao i jedna osoba iz Brčkog.

16 novih slučajeva virusa korona potvrđeno je u proteklih 24 časa, čime je broj zaraženih u Republici Srpskoj povećan na 1.217.

-“Testirana su 333 laboratorijska uzorka, a virus je potvrđen kod 16 osoba. U pitanju je šest muškaraca i deset žena. Reč je o devet osoba iz Banjaluke, po dve osobe su iz Gradiške i Gacka, a po jedna iz Dervente, Kotor Varoši i Prijedora”, – rekao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

On kaže da je pozitivna vest to što raste broj oporavljenih u odnosu na broj novozaraženih. Opširnije u video snimku ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!