Radio Bambi

Ambasadori pomirenja u Brčkom i Zvorniku!

U okviru ‘USAID-ovog’ projekta ‘re:Generacija’, danas i sutra će u Brčkom i Zvorniku biti održane aktivnosti koje imaju za cilj da edukuju i motivišu mlade na zagovaranje pomirenja i suživota među svim narodima. Nakon zanimljivih performansa koji su u prošloj godini održani u Sanskom Mostu i Prijedoru, učesnici ‘USAID-ovog’ projekta ‘re:Generacija’ će održati slične aktivnosti sa svojim kolegama i sugrađanima u Brčkom i Zvorniku.

U Brčkom će radionica biti održana u Američkom kutku Brčko Distrikta sa početkom u 13:30h.

Subota, 10. februar rezervisana je za manifestaciju u Zvorniku pod nazivom ‘Šta znate o mom mestu’ u okviru koje će mladi aktivisti promovisati turističke i kulturne potencijale gradova. Ova promocija će biti održana u ulici Svetog Save (plato Kasina) u 11:00h.

Zadatak Ambasadora pomirenja je da organizuju kreativne radionice i akcije u svojim zajednicama i tako utiču na podizanje svesti o predrasudama i neophodnosti pomirenja i zajedničkog delovanja u njihovim sredinama, ali i van njih.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!