Radio Bambi

Asfaltiranje deonice puta Vlasenica – Cikotska Rijeka!

Posle provedene tenderske procedure i potpisivanja ugovora, preduzeće ‘Zvornikputevi’ je uvedeno u radove na sanaciji i asfaltiranju deonice puta Vlasenica-Cikotska Rijeka (od naselja Drum – do naselja Piskavice) u dužini od 1.450 metara. Radove vrednosti 189.853 KM, finansiraju Ministarstvo raseljenih osoba i izbeglica Federacije BiH, Ministarstvo za izbeglice i raseljena lica Republike Srpske i Opština Vlasenica.

-“Saradnja ove tri institucije predstavlja primer dobre prakse i zajedničkim snagama konačno će biti rešen dugogodišnji problem na prioritetnom putnom pravcu Vlasenica – Cikotska Rijeka – Šadići. Ovaj prostor naseljava veliki broj stanovnika srpske i bošnjačke nacionalnosti, kojima će konačno biti omogućena normalna komunikacija sa gradom i obavljanje svakodnevnih životnih obaveza”, – rekao je Miroslav Mićo Kraljević, načelnik opštine Vlasenica.

On je dodao da će lokalna zajednica, na čijem je čelu, omogućiti asfaltiranje i preostalih 20 kilometara puta, koji je u veoma lošem stanju.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!