Radio Bambi

Automobilom sleteli u Savu!

Devetnaestogodišnji Srđan Bakić poginuo je, a njegov vršnjak Branislav Majdanac teško je povređen, kada je automobil u kome su se nalazili, sleteo u reku Savu na keju u Gradišci. Srni je u policiji Republike Srpske potvrđeno da je jedno vozilo jutros sletelo u reku Savu u Ulici vojvode Stepe Stepanovića u Gradišci.

Nesreća se dogodila rano jutros kada se automobil marke “mercedes”, kojim je upravljao Bakić, preko trotoara i ograde na keju visoke oko metar, survao u reku Savu. Ekipa hitne pomoći je oko 6.00 časova na obali, neposredno pored vode, pronašla telo Branislava Majdanca, koji je prevezen u Banjaluku, a potom i u Beograd.

Oko 11.00 časova ronilački tim Specijalne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske izvukli su telo Srđana Bakića, a potom je iz vode izvučen i slupani automobil. Telo nastradalog Bakića prevezeno je u prosekturu Opšte bolnice u Gradišci, gde će biti podvrgnuto obdukciji.

Do nesreće je najverovatnije došlo zbog neprilagođene brzine, kada je automobil prvo udario na oštar ivičnjak, a potom se izdigao, preleteo preko betonske ograde i upao u Savu.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!