Radio Bambi

Bijeljina – Počinje sezona na bazenima!

Na bazenima Banje Dvorovi kod Bijeljine, turistička sezona zvanično počinje sutra (6. juna). Za sve posetioce bazena, prvog dana ulaz je besplatan. Dvorovi kod Bijeljine su izuzetno posećeni svake godine, a pored Semberaca, spas od letnjih vrućina ovde potraže i građani iz ‘komšijskih’ gradova Brčko i Zvornik, ali i iz susedne Srbije.

I ove godine svima koji posete Banju Dvorovi, na raspolaganju je pet bazena kapaciteta 6.000 posetilaca, olimpijski bazen, dva rekreativna i dva bazena za decu, napunjena termomineralnom vodom.

Tu su i sportski tereni, kao i bogata ugostiteljska ponuda, uz tropski bar.

Licencirani spasioci, koji brinu o bezbednosti kupača, biće prisutni na svim bazenima. Cene na početku sezone ostaju iste kao i prethodne godine, što nam je potvrdio i direktor Banje Dvorovi, Milorad Zekić.

-“Cena ulaznica na bazene nije menjana i koštaće pet maraka za odrasle, četiri marke za penzionere i tri marke za decu, a kao i prethodnih godina, radnim danima od 15 časova cena ulaznica za odrasle iznosiće četiri marke. Radno vreme bazena je svakog dana od 10 do 19 časova”, – rekao je Zekić.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!