Radio Bambi

Bijeljina – Preminuo nakon tuče navijača!

U Okružno javno tužilaštvo Bijeljina jutros je privedeno 19 osoba, učesnika tuče u Dvorovima kod Bijeljine. Ova lica su privedena u prostorije tužilaštva u Bijeljini jutros oko 8 časova. Dogovorena tuča navijača Partizana i Crvene Zvezde, ‘Grobara’ i ‘Delija’, dogodila se noćas na parkingu hotela ‘Sveti Stefan’ u Dvorovima.

Povređena su dva mladića, od kojih je jedan preminuo na putu prema Beogradu, a drugi se nalazi na lečenju u bijeljinskoj bolnici.

‘BN TV’ kao nezvaničnu informaciju prenosi da je od posledica povreda preminuo Aleksandar Pantić (30) iz Bijeljine, dok je njegov sugrađanin Boris Kašiković (33) povređen.

Varnice između  navijača dva beogradska kluba pojavile su se nakon što je u Bijeljini prekrečen jedan od grafita crveno-belih. Kako saznajemo, Zvezdin grafit u centru grada prekrečili su crno-beli navijači. Ubrzo nakon toga pretučen je jedan navijač Partizana, a nakon toga je dogovoren ‘sastanak’ u Dvorovima.

Prvobitna namera je bila da se nađu kako bi razgovarali o ta dva nemila događaja, ali na parkingu hotela ‘Sveti Stefan’ navijači Zvezde su iz zasede sačekali grupu ‘Grobara’ i napali ih. Navijači su koristili metalne šipke i drvene palice. Nažalost, ovaj obračun je završen tragično.

Prosek starosne dobi privedenih lica je 25 godina. Najmlađi je maloletan i ima 17, dok najstariji ima 45 godina.

Meštani Dvorova su u neverici, ne žele komentarisati ovaj događaj i napominju da se često na parkingu i parkiću u Dvorovima okupljaju mladi, ali da nije bilo ovakvih incidenata do sada.  

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!