Radio Bambi

Brčko – Pregažen tridesetsedmogodišnjak!

Sinoć oko 22 časa u Ulici “Bijeljinska” u Brčkom, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice izgubilo život. Do nesreće je došlo kada je jedno lice pregaženo od strane NN vozača. Kako je saopšteno iz Policije Brčko Distrikta, smrtno je stradao M.S. (37).

-“Odmah nakon prijave na lice mesta su izašli policijski službenici radi vršenja uviđaja, kojom pilikom je utvrđeno da je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima teško povređeno lice inicijala M.S. rođen 1983. godine, nastanjen u Brčkom, koji je nakon ukazane pomoći u Bolnici u Brčkom prevežen na UKC Tuzla gde je tokom noći od zadobijenih povreda preminuo. O navedenom događaju je obavešten dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta pod čijim nadzorom se preduzimaju potrebne istražne radnje na utvrđivanju svih činjenica u vezi navedenog događaja, te takođe mere na identifikovanju NN vozača i vozila. Nakon okončanja istražnih radnji javnost će biti informisana o svim utvrđenim činjenicama i okolnostima pod kojima se navedeni događaj desio”, – saopšteno je iz Policije u Brčkom.

Nezvanično, kako se može čuti od stanovnika Brčkog koji žive blizu mesta nesreće, ovde se radi o pokušaju ubistva. Naime, nakon saobraćajne nesreće do koje je verovatno došlo zbog nepropisnog rastojanja između vozila, povređeni iz vozila koje je udareno je izašao kako bi se verbalno obračunao sa vozačem iza sebe. U tom trenutku, iz za sada nepoznatih razloga, vozač u automobilu iza namerno ga je udario, a nakon toga pobegao sa lica mesta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!