Radio Bambi

Čestitke povodom Ramazanskog Bajrama!

Srpski član Predsedništva BiH (P BiH) Milorad Dodik čestitao je nastupajući Ramazanski bajram poglavaru Islamske zajednice u BiH Huseinu Kavazoviću, muftijstvima, imamima i svim pripadnicima islamske vere sa željom da praznične dane provedu u zdravlju, radosti, miru i porodičnom zajedništvu. -“Neka ovaj veliki praznik svima koji ga slave donese zadovoljstvo i radost, te da, u skladu sa osnovnim principima vaše religije, širite duh međusobnog uvažavanja i tolerancije”, – navodi se u čestitki.

Srpski član Predsedništva izrazio je nadu da su molitve učvrstile snagu u svakom čoveku i svakom verniku da šire ljubav, solidarnost, poštovanje i razumevanje, saopšteno je iz kabineta srpskog člana P BiH.

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je Ramazanski Bajram poglavaru Islamske zajednice u BiH Huseinu Kavazoviću, muftiji banjalučkom Nusretu Abdibegoviću i svim vernicima islamske vere u Srpskoj i ostatku BiH uz želju da ovaj praznik bude podsticaj za međusobno poštovanje, razumevanje i uvažavanje različitosti.

-“Vama i svim vernicima islamske vere, povodom nastupajućeg Ramazanskog Bajrama, upućujem iskrene čestitke sa željom da praznične dane provedete u zdravlju, sreći i blagostanju, zajedno sa najbližim članovima svoje porodice”, – navela je Cvijanovićeva u čestitki.

Ona je poželela da ovaj veliki praznik bude podsticaj za međusobno poštovanje, razumevanje i uvažavanje različitosti, te da u svaki dom unese mir, radost i slogu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je nastupajući Ramazanski Bajram poglavaru Islamske zajednice Srbije, kao i svim vernicima islamske vere.

-“Vama i svim vernicima Islamske zajednice od srca čestitam Ramazanski Bajram uz želje za svaki blagoslov od Boga i nagradu za trud i odricanje tokom dugog Ramazanskog posta. U vremenima preteških iskušenja za ceo ljudski rod, u vremenima bolesti, straha i strepnje, svaki se čovek – više i jače nego ikada – okreće Bogu, porodici, komšijama i onim ljudskim i moralnim vrednostima kojima svi težimo”, – naveo je između ostalog Vučić u čestitki.

Muslimani širom sveta sutra dočekuju Ramazanski Bajram, kojim se obeležava kraj ramazana, odnosno meseca posta.

Našim čitaocima, slušaocima, kolegama i poslovnim partnerima islamske vere upućujemo iskrene čestitke povodom nastupajućeg praznika.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!