Radio Bambi

Dečak (11) preživeo pad u bunar dubok 18 metara!

Dečak L.S. (11) preživeo je sinoć oko 22 časa pad u 18 metara dubok bunar u naselju Potkovica kod Aleksinca, odakle su ga spasili vatrogasci i meštani. On je bio u gostima kod porodičnih prijatelja, verovatno na slavi, kada se bezazlena igra oko napuštenog bunara nedaleko od naselja koji se po rečima meštana ne koristi još od osamdesetih godina, pretvorila u horor.

Bunar je bio zaštićen limenom pločom i daskama, koje su popustile pod dečijim nogama, pa se on strmoglavio u bunar dubok 18 metara, što je u rangu visine šestospratnice. Da priča bude neverovatnija, u bunaru nema vode pa je neobjašnjivo kako je dečak preživeo. Upućen je poziv vatrogascima iz Aleksinca koji su došli na lice mesta a jedan se mornarskim lestvama spustio i izvukao dete uz pomoć drugog kolege i meštana.

-“Čuli su da dete daje znake života pa su odmah krenuli u spašavanje. Pravo je čudo da je preživeo pad sa tolike visine i da se kamenje nije obrušilo, jer je bunar zidan kamenom. Dete su tešili sve vreme i pričali mu da će biti sve u redu dok ga nisu izvukli na sigurno”, – kaže jedan od očevidaca.

Dečak je prebačen u bolnicu gde je konstatovano da je zadobio prelom ključne kosti, nagnječenje karličnog prstena.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!