Radio Bambi

Dodik počastio radnike sa po 200 KM!

Otkako je počela rekonstrukcija tunela Vranduk kod Zenice (FBiH), hiljade vozača koji prolaze ovom deonicom, osim što negoduju zbog samih radova i kilometarskih kolona, dosta kritika upućuju i na adresu radnika. I dok su to ‘sasvim obični ljudi’, često se dešava da im vozači dobacuju, psuju, a kako kažu radnici, oni pijani znaju preći u drugu saobraćajnicu i tako im ugroziti živote.

Međutim, da se znaju desiti i lepe stvari, govori primer koji se dogodio sinoć, kada je tunelom, tvrdi radnik firme “Hering”, koja je i izvođač radova, prošao Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. -“I dok nam pojedinci psuju majku, naišao je Milorad Dodik kroz tunel i radnike počastio sa po 200 KM”, – tvrdi jedan od radnika.

Radnici su se od tog novca dobro počastili, a itekako im znači što ima i onih koji razumeju njihov trud koji svakodnevno ulažu u radove na tunelu Vranduk, te da oni rade onoliko koliko je zapravo u njihovoj mogućnosti.

Na ovom nesvakidašnjem gestu radnici su neizmerno zahvalni.

Inače, rok za završetak radova na tunelu Vranduk je mart naredne godine, kada će biti okončan haos koji mesecima vlada na najfrekventnijem putu u FBiH.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!