Radio Bambi

Dodik uputio čestitku povodom Božića!

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je mitropolitima, episkopima, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravslavne crkve (SPC) i svim vernicima pravoslavne veroispovesti Badnji dan i Božić, istakavši da simbolika ovih velikih praznika treba da bude putokaz svima u teškim vremenima prepunim iskušenja i izazova. -“Želim da vam ovi praznici donesu snagu da se izborite sa svim izazovima sa kojima se susrećemo, posebno u vreme pandemije virusa korona koja hara svetom i odnosi brojne živote, te da praznične dane provedete u krugu svojih najdražih okruženi ljubavlju, toplinom i radošću”, – istakao je Dodik.

On je izrazio uverenje da će Božić podstaći sve ljude da pokažu više ljubavi, tolerancije, razumevanja i brige za druge u ova teška i izazovna vremena. Dodik je naglasio da je Božić najradosniji hrišćanski praznik i poželeo da praznično raspoloženje ispuni srca svih ljudi sa verom u bolje sutra, uz međusobno praštanje, razumevanje i ljubav, saopšteno je iz kabineta srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH.

-“Uz tradicionalni hrišćanski pozdrav ‘Mir Božiji – Hristos se rodi’ svim vernicima želim da Badnji dan i Božić provedu u skladu sa našom tradicijom – u miru i radosti, u krugu svojih porodica”, – poručio je Dodik u božićnoj čestitki.

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Badnji dan, pripremajući se za najradosniji hrišćanski praznik Rođenje Isusa Hrista – Božić, koji se obeležava 7. januara.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!