Radio Bambi

Državljanin BiH poginuo u Austriji!

U teškoj saobraćajnoj nesreći, tačnije u lančanom sudaru, sinoć u Austriji, život je izgubio državljanin BiH (42), piše ‘Tiroler Tageszeitung’. Nesreća se dogodila sinoć oko 21 čas, na autoputu ‘A9 Pihrn’ (Pyhrn Autobahn), na južnom štajerskom polju.

Ukupno su u sudaru učestvovala tri vozila.

Do nesreće je došlo kada je u automobil kojim je upravljao državljanin BiH udario automobil koji se kretao iza njega, a kojim je upravljao Slovenac (31). Od siline udara automobil državljanina BiH odbačen je prvo na vozilo koje se nalazilo ispred njega, a za čijim volanom je bio Letonac (63) i na mestu suvozača njegova supruga (59), a zatim se preko tog automobila prevrnuo i udario u betonsku bankinu.

Državljanin BiH je poginuo na licu mesta, dok su Letonci zadobili lakše telesne povrede, a Slovenac koji je prouzrokovao nesreću teške telesne povrede.

‘Tiroler Tageszeitung’ dodaje i da je Slovenac, koji je izazvao nesreću, bio veoma pijan.

Državno tužilaštvo u Gracu naložilo je obdukciju stradalog. Svi povređeni su medicinski zbrinuti, a protiv Slovenca će biti preduzete sve potrebne, zakonom predviđene, mere i radnje.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!