Radio Bambi

Hapšenja u Bijeljini i Ugljeviku!

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP) i Policijske uprave (PU) Bijeljina, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini, izvršili su više pretresa na području Bijeljine i Ugljevika zbog sumnje da su izvršena krivična dela ‘Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga’ i ‘Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija’. Tokom ove akcije uhapšeno je šest osoba na području Bijeljine i Ugljevika.

Radi se o osobama inicijala B.Ć., Z.Ć., V.K., S.S., R.S. i Ž.S. iz Bijeljine i Ugljevika. U toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode.

Prilikom pretresa objekata koja koriste uhapšena lica, policija je pronašla i oduzela digitalne vage za precizno merenje, više skupocenih motornih vozila, jedan motocikl marke ‘Suzuki’, novac u ukupnom iznosu 26.000 evra, veći broj mobilnih telefona, tri ručne bombe, dva pištolja i određeni broj municije, te određeni broj dokumentacije koja se dovodi u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih dela.

Svi uhapšeni su dobro poznati policiji.

Nezvanično, jedan od njih je blizak poznatom crnogorskom klanu.

Prema saznanjima “SrpskaInfo”, među uhapšenima su i Zlatan i Boško Ćuk koji su veoma poznati policiji po brojnim krivičnim delima. Zlatan Ćuk je hapšen i na kokainskoj žurci kod Bijeljine na kojoj je prisustvovala i poznata starleta i rijaliti zvezda Tijana Ajfon.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!