Radio Bambi

Hapšenje zbog ubistva sarajevskih policajaca!

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili su na području opštine Pale lice koje se dovodi u vezu sa ubistvom sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića. Federalni mediji prenose da je ‘SIPA’ uhapsila Miloša Obradova, poznatog ‘auto-mafijaša’ iz Istočnog Sarajeva, zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Navode da je on i ranije privođen tokom istrage o ovom slučaju. Obradov se navodno tereti da je jedan od direktnih izvršilaca zločina.

-“Osumnjičeno lice je nakon izvršenih pretresa stana, drugih prostorija i pokretnih stvari predato u nadležnost Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. Lišenju slobode osumnjičenog prethodilo je preduzimanje operativnih aktivnosti ‘SIPE’ u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom Kantona Sarajevo, Obaveštajno-bezbednosnom agencijom BiH i Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske”, – saopšteno je iz ‘SIPE’.

U sarajevskom naselju Alipašino Polje, 26. oktobra ove godine, došlo je do pucnjave u kojoj su ubijena dva policajca – Adis Šehović i Davor Vujnović. Drama se odigrala na parkingu, a policajci su tokom obilaska terena naišli na kradljivce, koje su zatekli u krađi ‘Golfa 6’. Odmah nakon što su primetili policajce, ‘auto-mafijaši’ su ih zasuli rafalnom paljbom iz ‘kalašnjikova’. Razbojnici su zapucali čim su ih primetili, a policajci nisu stigli ni da izvuku oružje.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!