Radio Bambi

I dalje drama u Bijeljini!

Naoružani pedesetjednogodišnji Petar Đurić koji je danas držao pastorku kao taoca u svojoj porodičnoj kući u Bijeljini nije se predao policiji ni nakon devetočasovnih pregovora, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbednosti /CJB/ Bijeljina. Talačka situacija trajala je od 12.00 časova u Ulici Stefana Dečanskog, a 22- godišnja T.S oslobođena je nakon jednočasovne policijske blokade kuće.

Đurić je danas popodne javio medijima da će ubiti sebe i pastorku ukoliko mu se ne vrati supruga koja ga je napustila.

U večernjim časovima za BNTV Đurić je kroz suze izjavio:  -„Ja sam samo rekao da ću pucati, a to ja neću. Ovu curicu ja sam gledao kao svoju, odhranio sam je od njene druge godine, samo sam rekao da ću pucati kako bi njena majka, moja bivša žena to čula i javila se, došla da razgovaramo, eto, samo to. Kad sam video da je nema, ja sam pustio curicu, nikada je ne bih povredio. Ja imam samo zahtev jedan, da mi se žena javi, da pričamo, neću pucati ni na koga, ali neću izaći dok se ona ne javi!”.

Majka devojke, kako saznajemo trenutno se nalazi u Beču, a Đurića je napustila zbog bračne krize, svađa i nesuglasica koje su počele ove godine u februaru.

Pregovori sa Đurićem još uvek traju, a zbog policijske blokade oko njegove kuće u ovom delu grada zaustavljen je saobraćaj na glavnoj saobraćajnici ka Brčkom.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!