Radio Bambi

Investitori iz Rusije u poseti Loparama!

Načelnik opštine Lopare Rado Savić sastao se danas sa potencijalnim ruskim investitorima sa kojima je razgovarao o mogućnosti ulaganja u ovu majevičku opštinu. -“Danas smo obišli dve lokalcije – motel `Vukosavce`, u kome bi potencijalni investitori gradili zdravsteni centar i novi zanatski centar u centru Lopara čija je gradnja počela pre 10 godina i zastala”, – rekao je Savić novinarima.

On je najavio maksimalnu podršku lokalne vlasti investitorima koji se odluče za ulaganja u Lopare.

Potencijalni investitor koji je boravio u Loparama je Aleksandar Tumanov iz Moskve, vlasnik kompanije iz oblasti informacionih tehnologija. On je rekao novinarima da je ove godine prvi put posetio Srbiju i Republiku Srpsku i dodao da su mu Lopare veoma interesantan kraj, te najavio angažovanje na učvršćivanju veza između bratskih naroda Rusije i Srpske.

Sastanak sa ruskim investitorima organizovao je nekadašnji ruski mirotvorac, sada predsednik nevladine organizacije “Mirotvorci” Mihail Pavlovič Lavranenko.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!