Radio Bambi

Izbrisana poternica za Milovanovićem!

Penzionisani general Vojske Republike Srpske Manojlo Milovanović izjavio je danas da ga ne zanima politika Hrvatske i ponovio da ga je ta zemlja pogrešno optužila. Milovanović je, povodom informacije da je izbrisana Interpolova poternica za njim koju je raspisala Hrvatska, ocenio da je Hrvatskoj trebalo što više Srba na spisku osumnjičenih za ratne zločine počinjene u poslednjem ratu.

-“Njima je trebalo što više Srba zbog procesa pred Međunarodnim sudom pravde, koji počinje 3. marta i u kome su Hrvatska i Srbija tužile jedna drugu za genocid od 1991. do 1995”, – rekao je Milovanović.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske dobilo je obaveštenje od Interpola da je iz centralnog registra izbrisana poternica za generalom Milovanovićem.

Hrvatska je 7. januara, na pravoslavni Božić, raspisala međunarodnu Interpolovu poternicu za generalom Milovanovićem za navodni ratni zločin.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!