Radio Bambi

Izrešetan biznismen u Leskovcu!

Biznismen Aleksandar Mikić (33) ubijen je sinoć u Leskovcu ispred svog stana, odnosno zgrade čiji je bio investitor. U ‘klasičnoj sačekuši’, napadač (ili više njih), rafalnom paljbom usmrtio je Mikića, koji je u Leskovcu važio  za ‘žestog momka’. Nekoliko minuta pošto se čula pucnjava u centru Leskovca, na parkingu iza Tehnološkog fakulteta, eksplodirao je automobil ‘reno megan’ stranih registarskih oznaka.

Izvori ‘Jugmedie’ tvrde da su u tom automobilu bili oni koji su izrešetali Aleksandra Mikića. Navodno, ubica ili ubice, čekali su Mikića u tom automobilu. Nakon što je izašao iz zgrade istrčali su iz auta i ubili ga, a  potom na udaljenosti od oko 200 metara zapalili vozilo kako bi prikrili tragove zločina.

Vatrogasci su brzo uspeli da umire vatrenu stihiju na zapaljenom automobilu, a u požaru je oštećen još jedan automobil.

Mikić se bavio izgradnjom stambenih zgrada, a u jednoj koju je izgradio je i živeo, u naselju Rudare u Leskovcu. Još su nepoznati razlozi njegove likvidacije, ali  je on od ranije bio poznat policiji.

Istraga je u toku.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!