Radio Bambi

Još jedan automobil izgoreo u Bijeljini!

Rano jutros policiji u Bijeljini je prijavljeno da na parkingu u ulici Đenerala Draže gori putničko motorno vozilo. Policijski službenici su odmah po zaprimljenoj prijavi izašli na lice mesta, a ubrzo su stigli i pripadnici Vatrogasne jedinice koji su lokalizovali požar. -“O svemu je obavešten i postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio preduzimanje svih potrebnih istražnih mera i radnji kako bi se utvrdili tačni uzroci koji su doveli do požara na automobilu”, – rekla je Aleksandra Marić, portparolka Policijske uprave (PU) Bijeljina.

Požar je prijavljen u 4:00h. Istraga će utvrditi tačne uzroke koji su doveli do požara na automobilu, a prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da požar podmetnut.

Krajem marta u Bijeljini su u jednoj noći zapaljena dva automobila. Automobili su zapaljeni na dve različite lokacije u gradu, a pripadali su istom vlasniku.

Krajem aprila zapaljen je “BMW” u Nušićevoj ulici.

Od početka godine u Bijeljini je zapaljeno ukupno 6 automobila. Za prva dva slučaja paljenja automobila osumnjičene su dve osobe, dok za ostala četiri počinioci do sada nisu otkriveni.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!