Radio Bambi

Kolone na granicama, čekanje oko četiri časa!

Većina građana Republike Srpske, Srbije i BiH, koji žive i rade u zemljama Evrope, upravo ovog vikenda stižu na zimski odmor u otadžbinu. Želimo im dobrodošlicu, ali i poručujemo da se naoružaju strpljenjem jer ih očekuju velike gužve na granicama.

Kolone vozila i autobusa primetne su od jutros na izlazu iz Slovenije – ulazu u Hrvatsku i izlazu iz Hrvatske – ulazu u Republiku Srpsku i BiH, te na izlazu iz Hrvatske – ulazu u Srbiju (čekanje na Bajakovu i do četiri časa).

Kolone su formirane jutros pred zoru, a kako se očekuje, najveće gužve će biti u noći pred nama i sutra ujutro.

Na graničnim prelazima Gradiška i Gradina trenutno se čeka oko tri časa, dok su na graničnom prelazu Brod zadržavanja oko dva časa. Duže od sat vremena se čeka na prelazima Orašje i Šamac, dok je kao i uvek najmanje zadržavanje na prelazu Gunja-Brčko.

Gužva je i na prelazu Rača, gde se na izlazu iz Republike Srpske – ulazu u Srbiju čeka duže od sat vremena, a nešto manje se čeka u suprotnom smeru.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!