Radio Bambi

Krivična prijava protiv Veljka Ražnatovića!

Juče popodne došlo je do fizičkog obračuna između Veljka Ražnatovića i četvorice muškaraca. Sve se dogodilo ispred kuće u kojoj odsedaju Veljko i Bogdana kada su u Titelu, a koju su im poklonili Bogdanini roditelji. Prema Veljkovom iskazu koji je dao policiji, on je zapravo pokušao da spreči incident i zamolio četiri lica da ne prave probleme i ne galame jer mu u kući spava beba.

Četiri muškarca u vidno alkoholisanom stanju, među kojima je bio i K. S. (36), nastavili su da provociraju Ražnatovića i da ga vređaju. Nakon što mu se K. S. uneo u facu došlo je do tuče.

Posle incidenta policija je saslušala kako aktere ovog događaja, tako i svedoke, a K. S. je prevezen u Klinički centar Vojvodine, gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Bez obzira što se, prema rečima advokata, Veljko samo branio, saznajemo da će protiv Ražnatovića biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

-“To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela. Došli su ispred kuće Rodića koju su oni poklonili Veljku i Bogdani. Oni su galamili, puštali muziku iz auta, bili su u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je izašao kako bi video šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomere i ne galame ispred kapije, jer nekoliko metara dalje spava beba. U nekoliko navrata je zamolio pijane momke da se udalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju, da mu prete i vređaju ga, a ondu mu se jedan od njih uneo u facu. On je napadnut ispred svoje kuće. Morao je da se brani. Nije uhapšen Veljko, a nije ni priveden. Otišao je u policijsku stanicu, ne kao onsumljičeni, već kako bi dao izjavu u svojstvu građanina. Hteo je samo da zaštiti mir i spokoj porodice”, – kaže Veljkov advokat Radomir Munižaba.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!