Radio Bambi

Minja Subota oduševio mališane u Vlasenici!

Kulturni centar u Vlasenici organizovao je juče za najmlađe sugrađane druženje sa Minjom Subotom. Popularnu dečiju predstavu ‘Deca su ukras sveta’, koju izvodi Minja, videli su i mališani u Vlasenici. Oko 400 mladih posetilaca uživalo je u čuvenim dečijim pesmama. Dok su deca zajedno sa Minjom recitovala, pevala i glumila, roditelji su se sa setom prisećali emisije ‘Muzički tobogan’, čiji je autor i voditelj bio upravo Minja.

Na kraju predstave bili su zadovoljni svi, a Minja je pohvalio publiku u Vlasenici.

-“Zadovoljan sam i nastupom i reakcijom dece. Divna je ova publika u Vlasenici. Deca su bila jako raspoložena i vidim da im je baš drago što sam došao u goste, a i meni je još draže. Ovo je bila prilika da se i uživo vidimo i upoznamo”, – rekao je Minja.

Član skupštinske Komisije za mlade opštine Vlasenica Slaviša Pejanović, novinarima je rekao da je odziv dece na ovaj kulturni događaj bio veoma dobar. On očekuje da će ‘Kulturni centar’ i u budućnosti organizovati ovakve manifestacije i time obogatiti kulturnu ponudu Vlasenice.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!