Radio Bambi

Na Sokocu udari vetra preko 100 km/h

Veći deo Republike Srpske sinoć i danas pogodio je olujni vetrar.

Na Sokocu su zabeleženi udari vetra i do 111 kilometara na čas.

Udari vetra otežavali su saobraćaj na većini puteva. Iz Auto-moto saveza Srpske upozoravaju učesnike u saobraćaju na učestale odrone i na mogućnost srušenih stabala.

VLASENICA – Јak vetar oborio je bor na jedan dalekovod, što je izazvalo požar koji su vatrogasci uspeli da ugase. Policiji je požar prijavljen jutros oko 6:15h.

FOČA – Olujni vetar digao je deo krova sa jednog hotela i bacio ga na obližnje ugostiteljske objekte. Vlasnici hotela će tokom dana pokušati, bar privremeno, da poprave polomljenu konstrukciju i uklone delove koji su pali.

BANjALUKA – Nadležne službe su na terenu od sinoć i uklanjaju stabla oštećena usled jakog vetra. Pema podacima Odeljenja za komunalne poslove, ekipe aktivno uklanjanjaju stabla i grane, a intervencije su na više gradskih lokacija. Do sada je uklonjeno palo drveće na području naselja Centar, Borik, Obilićevo, Bistrica, a ekipe i dalje prate situaciju i spremne su za intervencije u slučaju potrebe. Iz Odeljenja napominju da ekipe nastoje da u što kraćem roku raščiste i otklone posledice nevremena.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!