Radio Bambi

Naoružan puškom šetao centrom Brčkog!

Policija Brčko distrikta sinoć oko 21 čas zaprimila je više prijava građana o nepoznatom muškarcu, koji naoružan automatskom puškom šeta centrom grada. Kako saznajemo on je ušao u jedan kafić u centru grada i raspitivao se za izvesnu osobu, a nakon toga ležerno izašao i uputio se prema Trgu mladih.

-“Policija Brčko distrikta uhapsila je lice inicijala G. S., rođen 1975. godine, nastanjen u Brčkom, koji je u pripitom stanju, sa automatskom puškom ‘kalašnjikov’ ušao u lokal u centru grada. Po prijavi, usledila je intervencija policije. G. S. je priveden u policijsku stanicu, a puška zaplenjena. Na mestu događaja izvršen je uviđaj, a pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta preduzete su sve potrebne radnje dokazivanja tokom kojih je pronađena automatska puška i pripadajuća municija, kao i utvrđen verovatni motiv postupanja izvršioca. Preduzetim istražnim radnjama utvrđeno je da postoji osnov sumnje da je počinjeno krivično delo ‘ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija'”, – saopšteno je iz policije u Brčkom..

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!