Radio Bambi

‘Neko’ iz Vlasenice žestoko opleo po Aleksandri Pandurević!

Većina građana Vlasenice jutros je ispred svojih vrata pronašla letke. Ko je autor, ko je naručilac, a ko je iste ostavio ispred vrata stanova u zgradama u Vlasenici, nije poznato, mada građani nagađaju, ali o tome samo govore tiho. Kako kažu, ‘nije vreme da govore glasno’, pa tako nisu hteli ni nama dati nikakve izjave.

Sadržaj letka je posvećen navodnom pismu koje je predsedniku Republike Srpske uputila predsedavajuća Kluba poslanika ‘SDS-a’ u Predstavničkom domu parlamenta BiH Aleksandra Pandurević.

U pismu je, između ostalog, sugerisala Miloradu Dodiku da on kao predsednik Srpske stavlja mete na leđa njoj i njenim kolegama. Pandurevićeva je istakla da joj je sigurnost više puta bila ugrožena od strane ‘pristalica Milorada Dodika’, te da je ‘šef poslaničkog Kluba “SNSD-a” vređao i udario’. Poslanica u Parlamentu BiH je istakla da politički obračuni izlaze iz okvira normalnog, te se vode kroz ‘kampanje linča, laži, prljavštine i ugrožavanja sigurnosti’. Pandurevićeva je, između ostalog, Dodiku napisala i ‘da bi mu sve možda i mogla oprostiti, ali da suze svoje majke ne može’, kao ni ‘politički primitivizam i potpuno urušavanje sistema vrednosti’.

Nekome u Vlasenici, njeno pismo je mnogo zasmetalo, pa je odlučio da se oglasi letkom.

-“Juče je Aleksandra medijima dostavila ‘tajno’ pismo iz decembra koje je navodno poslala predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. Šta je Aleksandra u istom prećutala?!”, – pita se autor teksta ‘vlaseničkog letka’.

U nastavku u celosti možete pročitati šta je još napisano u letku, koji je potpisan sa ‘Građani Vlasenice’.

-“Aleksandra je patetično pominjujući suze svoje majke prećutala to da je istu naterala da promeni iskaz o zatočeništvu u logoru ‘Silos’ zbog bliskog emotivnog odnosa sa tadašnjim direktorom ‘OSA-e’ Almirom Džuvom u čiji krevet je uletala kada god bi zakonita gospođa Džuvo iz njega odlazila na posao. Neka od tih ‘uletanja’ snimile su i kamere, pretpostavljamo Džuvine, što su nam potvrdile i njene stranačke kolege i verovatno tako ‘pogurale’ uplakanu mamu da promeni iskaz. Prećutala je Aleksandra i tajno pismo koje svedoči o paklu ‘Silosa’, koje je uništila sa advokatom Duškom Tomićem, zbog koga je mama takođe plakala, ali uzalud. Plakao je i tata. Takođe uzalud. Aleksandri je politička karijera bila mnogo bitnija od maminih, ali i tatinih suza. Jer, neretko pusti i svoju, kada to politički može naplatiti. Prećutala je Aleksandra i to da je od Dragana Mektića tražila hapšenje pojedinih Srba u Vlasenici pred lokalne izbore 2016. godine kako bi svoju političku partiju spasila brutalnog izbornog poraza koji je bio neminovan, jer je znala da narod izdajnike kažnjava i da se izdaja ne oprašta. Prećutala je frustrirana Aleksandra i to da je član ‘Glavnog odbora’ njene stranke svedok-saradnik Tužilaštva BiH protiv časnih srpskih boraca i da mu je ime Savo Čeliković. Prećutala je Aleksandra i da su se uz njeno odobrenje vodeći ljudi ‘SDS-a’ sastajali sa Naserom Orićem na njegovom imanju na Drecelju, kako bi u mandatu njihove vladavine od 2012-2016 srušili skupštinsku većinu u Vlasenici, nudeći Naseru 90 hiljada KM da natera dvojicu odbornika ‘SDA’ – Ševku Gobeljića i danas pokojnog Sakiba Zubovića, da koaliraju sa ‘SDS-om’ i naprave novu skupštinsku većinu. Prećutala je poročna Aleksandra i to da se njen diler kokaina koji je godinama snabdevao nalazi na odsluženju kazne u ‘KPZ Foča’, pa je verovatno u nedostatku ovog jakog stimulansa počela da zaboravlja kome i kada je prodavala časne Srbe iz Vlasenice koji su krvarili za ovaj narod boreći se protiv istih onih krvnika iz čijih kreveta ova nakaza danas ne izlazi. Prećutala je Aleksandra i brojne naručene tekstove protiv svojih stranačkih kolega kako bi iste diskreditovala, kad god bi ukazali na izdajničke aktivnosti ove porocima razorene dame. Građani Vlasenice”, – stoji u pomenutom letku.

Ispod ovog teksta možete videti i primerak jednog od letaka koje su građani Vlasenice jutros zatekli ispred svojih vrata!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!