Radio Bambi

Nepažnjom ubila bebu!

Beba stara svega pet meseci je poginula užasnom smrću kada ju je njena majka za trenutak spustila na veliku crnu traku za prtljag na aerodromu u Španiji. Majka je sa dvoje dece doputovala na španski aerodrom Alikante, nakon čega je trebalo da se nađu sa njenim suprugom i nastave letovanje.

Pokušavajući da dohvati nešto od stvari majka je bebu, koja se nalazila u kolicima, odložila na veliku crnu traku kojom se prenosi avionski prtljag. Traka se u tom trenutku nije pokretala, ali je, najverovatnije od težine bebe i kolica, počela iznenada da radi i povukla nesrećno dete u mehanizam.

Sve se dogodilo toliko brzo da majka ništa nije mogla da uradi, samo je prestravljeno stajala pored. Dete je na mestu umrlo. Otac je uzalud čekao svoju porodicu na dolaznom terminalu, dok su doktori jurili da pokušaju da spasu bebu. Nažalost, nije joj bilo pomoći.

Zaglavila se u mehanizmu mašine i preminula. Par je sa drugim detetom odseo u hotel u kome je trebalo da letuju i pokušavaju da se nose sa tragedijom.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!