Radio Bambi

Neprihvatljiva politika Sarajeva! (Video)

Gostujući u programu bijeljinske “NTV Arena”, srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik, rekao je da je sa poljoprivrednim proizvođačima iz Semberije imao veoma korektan sastanak. Rekao je da bi podsticaji po hektaru hlebnog žita od naredne godine trebali da budu 500 KM, umesto dosadašnjih 400 KM, obećavši rast budžeta Republike Srpske za poljoprivredu u narednoj godini na 150 miliona KM, što je gotovo dvostruko više od ovogodišnjeg.

-“Mi ćemo obezbediti podršku agraru i nećemo dozvoliti da budete u minusu i da vaša proizvodnja propadne. Trebamo pomoći i tu smo da pomognemo poljoprivrednim proizvođačima – rekao je Dodik.

On je naveo da je ponosan na ono što je Republika Srpska do sada izdvojila za društvenu, javnu i finansijsku podršku poljopriredi, uz dosta stimulativnih mera i najavio nastavak stimulisanja agrara, prvenstveno za narednu setvu.

Izrazio je žal zbog smrti Miće Mićića i podsetio na odličnu saradnju. Što se tiče odnosa sa sadašnjim gradonačelnikom Bijeljine Dodik je rekao ‘da od njega jedino čuje neku galamu’.

Rekao je da će najkasnije u narednih mesec dana početi radovi na autuputu od Rače do Bijeljine, a da će Bijeljina sa Beogradom biti potpuno povezana modernim autoputem do 2025. godine.

Najavio je početak radova na ‘Drinskom kanalu’ koji će značajno pomoći Bijeljni i Semberiji u potencijalnim opasnostima od poplava.

O Kristijanu Šmitu, najavi dolaska stranih vojnika, otvorenom mešanju Britanije u politiku u BiH, poslednjim uvredljivim izjavama zvaničnika EU, predstojećim izborima i o još mnogim aktuelnim temema govorio je Dodik.

Snimak emisije pogledajte u video prilogu ispod teksta.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!