Radio Bambi

Nova dojava o postavljenoj bombi! (Video)

U Bijeljini su veoma česte lažne prijave nepoznatih lica o postavljenim eksplozivnim napravama, uglavnom u ugostiteljskim objektima i to baš u vreme kada su isti ispunjeni do poslednjeg mesta. Po gradu se priča kako se na ovaj način obračunava konkurencija.

Nakon prijave stiže policija, evakuišu se gosti, a dok se uradi detaljan pregled objekta mnogi i odustanu da se vrate na zabavu, pa onda i pazari na kraju večeri budu mnogo manji.

Najnovija prijava je evidentirana sinoć, a prijavljeno je da je u Motelu ‘Ristić’ u Glavičicama kod Bijeljine postavljena bomba.

-“Odmah po zaprimljenoj prijavi evakuisana su sva lica i izvršen je protiv-diverzioni pregled objekta. Izvršenim protiv-diverzionim pregledom i uviđajem utvrđeno je da se radi o lažnoj prijavi, a policijski službenici preduzimaju mere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti prijave. Policijska uprava (PU) Bijeljina, još jednom apeluje na građane da ne vrše ove nezakonite radnje, te da na ovaj način ne zloupotrebljavaju policiju i druge subjekte koji postupaju po ovoj vrsti dojave, a napominjemo da svako lažno prijavljivanje dela predstavlja krivično delo ‘Lažno prijavljivanje krivičnog dela’, za koje je predviđena novčana ili kazna zatvora”, – saopšteno je iz PU Bijeljina.

Kada je ustanovljeno da nema bombe i da je stanje bezbedno, veselje u pomenutom motelu je nastavljeno, a delić toga možete videti u video prilogu! Inače, sinoć je u pomenutom objektu gostovala Snežana Đurišić uz pratnju Borka Radivojevića, a lokal je u vreme lažne dojave bio pun.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!