Radio Bambi

NP: “Mafijaški obračun”!

U Novom Pazaru, u centru grada, danas oko 13.30 časova iz vatrenog oružja ubijen je Fatmir Metić (27), dok je Edin Škrijelj ranjen u desnu potkolenicu. Za ubistvo i ranjavanje osumnjičen je Samir Koca, zvani Jenki, koji je u bekstvu. Koca je pucao iz vatrenog oružja na Metića i Škrijelja dok su bili na motoru, u pokretu, u blizini gradskog bedema. Pripadnici policije intenzivno tragaju za izvršiocem. Koca i Metić su od ranije poznati policiji, a njihovi dosijei puni su krivičnih dela, pre svega u vezi sa drogom, ali i ubistava u pokušaju, pa se pretpostavlja da je reč o obračunu koji ima kriminalnu pozadinu.

Prema izjavama prolaznika, na dvojicu mladića na motociklu ubica je pucao u trenutku kada su se mimoilazili, tako što je izašao iz vozila i u njihovom pravcu ispalio više hitaca, a potom pobegao u pravcu Gradskog parka, odakle mu se gubi trag.

Obojica su odmah prebačena u novopazarsku Bolnicu, gde je Fatmir M. podlegao povredama, a Edin Š. je van životne opasnosti. Pucnjava se dogodila u samom centru grada, na mostu koji povezuje Gradski trg i Staru čaršiju, u trenutku najveće gužve, jer je utorak pijačni dan u Novom Pazaru.

Prema nezvaničnim informacijama sva trojica su od ranije poznata policiji, a najverovatnije je do pucnjave došlo usled ranije neraščišćenih računa.Policija je izvršila uviđaj i traga za muškarcem koji je pucao u njih.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!