Radio Bambi

Obračun ispred kladionice u Bijeljini!

U obračunu koji se dogodio juče u ulici Cara Uroša u Bijeljini, povređen je muškarac. Ispred jedne kladionice u pomenutoj bijeljinskoj ulici došlo je do tuče u kojoj su učestvovala dva muškarca, inicijala B.S. (21) i M.R. (23). Oni su se prvo verbalno sukobili, a nakon razmene uvreda usledio je i fizički obračun u kome je gore prošao B.S.

Ekipa ‘Hitne pomoći’ odvezla je povređenog u urgentni blok bijeljinske bolnice ‘Sveti Vračevi’ zbog obilnog krvarenja.

Oba lica su privedena sinoć – B.S zbog krivičnih dela ‘nanošenje telesnih povreda i izazivanje opšte opasnosti’, a M.R. zbog počinjenog krivičnog dela ‘nanošenje telesnih povreda’, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) Bijeljina.

U saopštenju PU Bijeljina stoji da je juče oko 14:40h prijavljeno da je došlo do tuče dva lica u Ulici Cara Uroša, te je policija izvršila uviđaj i tom prilikom pronašla gasni pištolj, za koji se sumnja da ga je lice B.S. upotrebilo pucanjem u vazduh. Oba lica su zadobila povrede. O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se nakon sprovedenih istražnih radnji i dokumentovanja predmeta dostave izveštaji protiv navedenih lica.

-“U ovom slučaju će verovatno ići samo prekršajna prijava, za narušavanje javnog reda i mira”, – rekla je novinarima Spomenka Nenić, portparolka PU Bijeljina.

Obračun se dogodio u Ulici Cara Uroša, ispred jedne kladionice. Nezvanično, dva muškarca su se potukla zbog devojke. 

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!