Radio Bambi

Od korona virusa preminula četiri člana porodice u Zvorniku!

Otac, majka, sin i ćerka, četiri člana porodice preminula su u proteklih petnaest dana usled posledica zaraze korona virusom. Iza sina je ostala višečlana porodica, kao i iza ćerke, koja sa suprugom ima četvoro maloletne dece.

Kako saznajemo radi se i porodicama Ždralo i Josipović. Gradska uprava Zvornik obećala im je pomoć.

-“Velika tragedija je zadesila našu lokalnu zajednicu jer su četiri člana jedne porodice koji su bili pozitivni na virus korona, u poslednjih petnaestak dana, preminuli. Radi se o tri člana porodice Ždralo, ocu, majci, sinu, i jednom članu porodice Josipović, kako se prezivala njihova ćerka, iza koje je ostalo četvoro maloletne dece. Saznavši za ovaj tragičan događaj mi smo interventno reagovali u obezbeđivanju sredstava za lečenje i sahranu. Pomoć se ovde neće završiti jer ćemo mi i dalje nastaviti da im pomažemo kako bismo pomogli njihovoj deci da se školuju. Mi ćemo stupiti u kontakt sa članovima porodica Ždralo i Josipović i videti šta im je najpotrebnije. Spremni smo za svaki vid pomoći, ali ćemo nakon razgovora sa njima rešiti kako da im dugoročno i na najbolji način za njih pomognemo”, – poručio je Bojan Ivanović, zamenik gradonačelnika Zvornika.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!