Radio Bambi

Otvoren vrtić i igraonica u Vlasenici!

Proteklog vikenda u Vlasenici je svečano otvoren novi kutak za najmlađe stanovnike ove opštine. Igraonica-učionica ‘Bubamarin svet’ je mesto gde roditelji mogu da svojim mališanima organizuju zabavu ili proslavu rođendana, ili koriste usluge vrtića (dnevni boravak za mališane).

-“Mi smo mladi i entuzijastični tim stručnjaka iz Vlasenice koji kroz Igraonicu-učionicu ‘Bubamarin svet’ kreira edukativno-zabavne sadržaje za decu od 3 do 12 godina. Edukativnim tehnikama unapređujemo sposobnosti dece kroz igru i druženje. Ovo je sigurno mesto za svako dete gde odabranim programom svim uzrastima dece pružamo priliku da razvijaju svoje intelektualne i društvene sposobnosti kroz igru, druženje i timski rad. Za školarce imamo u ponudi i pomoć oko školskog gradiva i školske zadaće, te časova engleskog jezika i matematike”, – saopšteno je iz igraonice ‘Bubamarin svet’.

-“Projekat je realizovan uz finansijsku podršku fondacije ‘Mozaik’, koja mi je obezbedila mentorsku i podršku za digitalni marketing. Išao sam na brojne edukacije i stekao mnoga saznanja koja će biti od koristi za rad igraonice. Planiramo pokrenuti određene besplatne radionice iz raznih oblasti, na kojima će deca učiti kroz igru, a u pripremi su i kursevi engleskog jezika. Želim ovom prilikom da istaknem da su u ovu igraonicu dobrodošla deca svih zajednica”, – rekao je Aleksandar Šanjić, vlasnik igraonice.

Kompletan inventar igraonice je postavljen u skladu sa standardima o sigurnosti dece, što je, između ostalog, jedan od najvažnijih zadataka svake igraonice. Cene za boravak mališana (od 2 godine starosti pa na više) su veoma povoljne – 2 КM za sat, 4 КM za 2 sata, a 5 КM za 3 sata. Oko cene i uslova za boravak duži od tri sata možete se informiasati putem telefona +387 65 768-917, ili na zvaničnoj ‘Facebook stranici’ klikon oa link >>> OVDE!

Deca su tokom boravka konstantno pod nadzorom stručno usavršenih radnika igraonice. Radno vreme je od 10:00-19:00h. Igraonica se nalazi u prostorijama bivše ‘Robne kuće’ u Vlasenici.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!