Radio Bambi

Otvorena deonica lokalnog puta Vlasenica – Cikotska Rijeka!

U Vlasenici je svečano otvorena i u saobraćaj puštena asfaltirana deonica lokalnog puta Vlasenica – Cikotska Rijeka, na lokalitetu Rašića Gaj, dužine 1.500 metara. Opština Vlasenica i resorna ministarstva za izbegla i raseljena lica Republike Srpske i FBiH uložili su u ovaj projekat 190.000 KM.

Asfaltiranu deonicu puta su svečano pustili u saobraćaj resorni ministri za izbeglice i raseljena lica Republike Srpske i FBiH Davor Čordaš i Edin Ramić i načelnik opštine Vlasenica Miroslav Mićo Kraljević.

-“Na ovom putnom pravcu, od Vlasenice preko Cikotske Rijeke, pa do Cerske, ukupne dužine 20 do 21 kilometar, do sada je urađeno sedam kilometara asfalta, čime je svakako obezbeđen bolji život ljudi koji žive u ovom kraju. Svakako da će opština u saradnji sa Vladom i entitetskim ministarstvima i dalje nastaviti što bolju saradnju i boriti se za Vlasenicu i izgradnju puteva i realizaciju drugih važnih projekata”, – poručio je načelnik Kraljević.

Nova saobraćajnica olakšaće život 1.500 meštana vlaseničkih sela, koji su do svojih kuća dolazili makadamom. Put koji od Vlasenice vodi ka Cikotskoj Rijeci, nastavlja se prema Konjević Polju i značajno je kraći za meštane ovog i okolnih sela.

Do kraja godine u Vlasenici će za porodice izbeglih i raseljenih početi izgradnja stambene zgrade od 20 stanova.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!