Radio Bambi

Pariz – Teroristi zakovala puška! (VIDEO)

Gotovo sedam dana nakon velikog masakra u Parizu “procureo” je snimak sa sigurnosne kamere iz jednog od lokala blizu koncertne dvorane Bataklan. Na snimku se vidi trenutak kada su islamisti započeli napad na ovaj ugostiteljski objekat. Radnici za šankom i gosti u lokalu su opušteni, da bi sve iznenada prekinula rafalna paljba koja se na snimcima vidi iz tri ugla.

Zatim sledi panika, neki se sakrivaju iza šanka, jedan muškarac uspeva otrčati uz stepenice na sprat. Na snimku se vidi i jedan muškarac, za koga “Daily Mail” tvrdi da je odbegli džihadista Salah Abdeslam, kako drži automatsko oružje u ruci, verovatno kalašnjikov. U jednom ga je trenutku uperio u gošće lokala, koje su se skrivale ispod jednog od stolova na terasi. No, nije zapucao, jer je najverovatnije automat “zakovao”.

Nakon toga, napadač trči prema automobilu koji ga čeka u blizini lokala, a jedna žena kojoj je, kako se čini, slučajno poštedeo život, ustaje, osvrće se oko sebe, i odlazi u nepoznato. Druga žena ubrzo čini isto.

U petak su u Parizu napadnuta četiri lokala, no “Daily Mail” iz sigurnosnih razloga nije hteo navesti ime ovoga iz kojeg su objavili snimke.

Na snimku piše da je zabeležen u 22:34h, ali veruje se da je bilo 21:34h, odnosno da na video kamerama nije pomeren sat na zimsko računanje vemena.

Pretpostavlja se da je ukupno ispaljeno 30-ak metaka.

U ovom lokalu nije bilo ubijenih, dok je nekoliko gostiju povređeno.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!