Radio Bambi

Pljačka menjačnice, ukradeno 200.000 maraka

Rano jutros nepoznati počinioci opljačkali su menjačnicu u Kalesiji (FBiH) i tom prilikom ukrali novac u iznosu od 200.000 maraka. Pljačka se dogodila u centru Kalesije, jutros oko 7 časova.

Pljačkači su ukrali novac iz gepeka parkiranog automobila, kojeg je vlasnik ostavio pored menjačnice, kako bi otključao menjačnicu.

-“Verovatno su ga pratili i ranije, kako bi utvrdili kada i kako donosi/odnosi novac. Oni su jutros iskoristili to kratko vreme dok je lice otključavalo menjačnicu i munjevitom brzinom iz gepeka njegovog parkiranog vozila otuđili novac u vrednosti 200.000 KM. Potom su pobegli sa lica mesta na motoru”, – rekao nam je izvor iz policije u Kalesiji.

Kako saznajemo, na snimcima izuzetim sa nadzornih kamera, uočeno je kako dve osobe, pre izvršenja ovog krivičnog dela, na motoru kruže po centru Kalesije, osmatraju situaciju, i prvom povoljnom prilikom kradu novac iz automobila.

Nakon toga, lopovi su se uputili u pravcu Kalesija-Prnjavor-most na Spreči, gde je nađen ostavljen motor kojim su pobegli.

Prema našim izvorima iz policije, verovatno se radi o organizovanoj pljački u koju je uključeno više osoba.

Od strane pripadnika policije u Kalesiji preduzimaju se sve potrebne mere i radnje kako bi locirali i uhapsili počinioce, a o svemu je obavešten i MUP Republike Srpske, jer nije isključeno da su pljačkaši pobegli na teritoriju Srpske, odnosno opštine Osmaci ili Grada Zvornika.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!