Radio Bambi

Pokušaj otmice dečaka!

MUP Republike Srpske pokrenuo je detaljnu istragu nakon što je prijavljen pokušaj otmice desetogodišnjeg dečaka. Otmica je prijavljena na području opštine Trnovo kod Istočnog Sarajeva. U istragu su se uključili i inspektori Policijske uprave (PU) Istočno Sarajevo.

Prema navodima iz prijave, 10-ogodišnjak se kretao pored glavnog puta u Trnovu kada se pored njega zaustavio automobil. Muškarac iz automobila nagovarao ga je da uđe u vozilo.

Dečak, srećom, nije pristao i odmah je pobegao.

U PU Istočno Sarajevo potvrdili su novinarima da je prijavljen pokušaj otmice dečaka u Trnovu.

-“Policija radi na ovom slučaju, proveravaju se sve okolnosti”, – izjavila je Vesna Stokanović, portparolka PU Istočno Sarajevo. O svemu je obavešteno i Okružno javno tužilaštvo Istočno Sarajevo.

Izuzet je i videomaterijal sa obližnjih kamera video nadzora koje pokrivaju deo mesta gde se desio pokušaj otmice dečaka. Policija, takođe, na osnovu opisa koji je dao dečak, pokušava pronaći automobil kojim se odvezao nepoznati muškarac.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!