Radio Bambi

Poternica za Pericom Janjićem!

Policija Brčko distrikta je raspisala poternicu za Pericom Janjićem, rođen 1992. godine u Bijeljini, nastanjen u mestu Stanovi, Brčko distrikt BiH. On se tereti za krivično delo ‘Pokušaj ubistva’, nad licem inicijala A.R. sa područja Brčkog (rođen 1991. godine). U nedelju ujutro, oko 09:30h, u jednoj sportskoj kladionici u ‘EŠ naselju’ u Brčkom, Janjić je ispalio više hitaca ka radniku kladionice A.R., a potom se udaljio u nepoznatom pravcu.

Pripadnici policije stigli su na mesto pucnjave odmah po prijavi i zatekli su teško povređenog radnika sportske kladionoce. Mladić koji je zadobio više prostrelnih rana u predelu nogu hitno je prevezen u ‘Zdravstveni centar Brčko’ gde mu je ukazana potrebna medicinska pomoć i gde je zadržan na lečenju.

Policija je nakon preduzimanja potrebnih mera i radnji prikupila veći broj dokaza, kojima se u direktnu vezu sa izvršenjem pomenutog krivičnog dela dovodi Janjić.

Policija Brčko distrikta je raspisala policijsku potragu i aktivno postupa na traženju osumnjičenog radi lišavanja slobode i njegove predaje Tužilaštvu.

S obzirom da dosadašnja potraga nije dala rezultate na pronalasku lica, Policija Brčko distrikta poziva građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o ovom licu, iste dostave Policiji Brčko distrikta ili putem dežurnih telefona na brojeve 122 ili 049/233-200.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!