Radio Bambi

Preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima nakon tuče!

Pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, muškarac inicijala S.B. (60) iz Tojšića kod Kalesije (FBiH) smrtno je stradao. Novo Naselje u Tojšićima, u četvrtak, 12.jula, pretvoreno je u mesto sukoba, a potom i nesreće sa smrtnim ishodom.

Oko 14 časova u tuči koja je izbila između M.K. (23) s jedne, te B.H. (62) i B.S. (60) s druge strane, jedna osoba izgubila je život. Ovo je potvrđeno i iz MUP-a Tuzlasnkog kantona.

Nezvanično, preminuli muškarac je Seid Buljkić, koji je stanovao u Tojšićima. Do sukoba je došlo nakon što je M.K. vozilom stvarao buku u ovom naselju (turiranje i škripa kočnica), puštao glasnu muziku, te ga je Buljkić upozorio da prestane. M.K. je nakon toga nastavio turirati auto. Posle nekog vremena su Buljkić i B.H. nasrnuli na M.K. i napali ga letvama. U tuči je i S.B. zadobio nekoliko udaraca u predelu grudnog koša. Posle ‘obračuna’ S.B. je pozlilo i završio je u lokalnoj ambulanti, gde je i preminuo.

Uviđaj su obavili službenici Policijske stanice Kalesija.

Iz Kantonalnog tužilaštva Tuzla je rečeno da je dežurni tužilac dobio prijavu o ovom događaju, nije izlazio na mesto događaja, ali je zatražena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Tužilaštvo će sačekati policijski izveštaj te doneti odluku o daljim koracima tužioca u ovom slučaju.

Nezvanično, momak koji je stvarao buku autom je muzičar Mumin Korajac, inače član popularnog “Lapsus benda”. On je dao je izjavu u policiji, gde je rekao da je bio napadnut.

Iz Doma zdravlja Kalesija, kome pripada ambulanta u Tojšićima gde je Buljkić preminuo, kažu da ne mogu davati nikakve informacije niti okvalifikovati povrede dok se istraga ne završi.

Nezvanično, obdukcioni nalaz je pokazao da je Buljkić preminuo od infarkta, a zvanično će se to znati kada nalaz obdukcije bude dostavljen Kantonalnom tužilaštvu Tuzla.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!