Radio Bambi

Preminuo vlasnik kompanije “Kantić”

Vlasnik i direktor najuspešnije BH kompanije za međunarodni autobuski prevoz “Kantić Touristik” iz Vukova kod Tešnja (FBiH), Mujo Kantić, preminuo je juče u 67. godini.

Mujo Kantić je bio omiljen među putnicima ali i zaposlenima. U biznis svetu naše regije bio je izuzetno cenjen i važio je za čoveka od reči.

Firmu je osnovao pre više od 30 godina, a svojom profesionalnošću doveo je “Kantić touristik” do lidera u obavljanju autobuskog prevoza na redovnim linijama i turističkim turama.

Svakodnevno, dugi niz godina, na redovnim linijama “KANTIĆ” autobusi krstare iz mnogih gradova u BiH ka skoro svim gradovima u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Belgiji i Holandiji.

“Kantić touristik” je i vodeća agencija koja uspešno organizuje turističke ture ka mnogim popularnim destinacijama, posebno u Tursku.

Postoje i ‘sestrinske’ firme ove kompanije, “Bus Kantic GmbH” sa sedištem u Nojdorfu kod Lucerna u Švajcarskoj (Neudorf Luzern) i “Bus Kantic GmbH” sa sedištem u Minhenu (München) u Nemčkoj.

Mujo Kantić biće sahranjen sutra na Centralnom groblju Vukovo.

Njegove radne kolege poručile su da je nemoguće pronaći prave reči koje bi opisale tako veliku dušu.

Porodici Kantić upućujemo iskreno saučešće.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!