Radio Bambi

Preminuo Zdravko Krsmanović!

Potpredsednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Zdravko Krsmanović (62) preminuo je nakon kraće i teške bolesti. Krsmanović, koji je i nekadašnji načelnik opštine Foča i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, preminuo je protekle noći.

Iz NDP-a je saopšteno da je ta stranka odlaskom Krsmanovića ostala bez jednog od svojih najprepoznatljivijih članova. -“Krsmanović će ostati upamćen kao beskompromisni borac za demokratiju i prosperitet Republike Srpske i njenih građana”, – naveli su iz NDP-a.

Iz te stranke zahvalili su lekarima i osoblju Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu za maksimalno angažovanje u lečenju Krsmanovića, dodajući da će mesto i vreme njegove sahrane biti naknadno saopšteni.

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je u svoje i u ime parlamenta Srpske izraze iskrenog saučešća porodici bivšeg poslanika Zdravka Krsmanovića.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!