Radio Bambi

Pronađeno beživotno telo maloletnika!

Beživotno telo sedamnaestogodišnjeg mladića pronađeno je noćas na parkingu u blizini gradske pijace u Doboju. Telo su uočili zaposleni u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Doboj, te o tome obavestili policiju. U policiji kažu da im je noćas u 1:45h prijavljeno da se telo nalazi na parkingu kod gradske pijace, preko puta Doma zdravlja.

-“Kada su došli policijski službenici utvrdili su da se radi o NN licu muškog pola mlađe dobi. Policijski službenici su obezbedili lice mesta do jutarnjih časova. Jutros su pripadnici Sektora kriminalističke policije zajedno sa postupajućim tužiocem Okružnog tužilaštva, izvršili uviđaj. Za sada događaj nema kvalifikaciju, ne možemo reći da se radi niti o krivičnom delu. Ne možemo se izjasniti o prirodi smrti, niti o uzroku smrti. Za sada što imamo informacije jeste da na pronađenom lešu nema vidljivih telesnih povreda”, – rekao je novinarima Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj.

On je naveo da će se više informacija znati nakon veštačenja i obdukcije tela. Radinković je rekao da maloletnik nije ranije evidentiran kao počinilac krivičnih dela.

Nezvanično, prema pisanju lokalnih portala, utvrđen je identitet sedamnaestogodišnjaka, a radi se o Belminu Tabakoviću.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!