Radio Bambi

Pronađeno beživotno telo u Vlasenici!

Beživotno telo muške osobe pronađeno je jutros na jednom šumskom putu, na području Vlasenice. Kako saznajemo, radi se o Draganu Pečenici (59) iz Vlasenice, čiji je nestanak policiji prijavljen u sredu, 13. marta.

-“Telo je pronađeno tokom potrage na šumskom putu u naselju Metališta, na području opštine Vlasenica”, – potvrdio je Srni portparol Policijske uprave (PU) Zvornik Miljan Bobar.

On je dodao da je telo pronađeno jutros oko 10 časova, prilikom pretrage u kojoj su učestvovali pripadnici ove PU i više desetina stanovnika Vlasenice.

Tačan uzrok smrti biće saopšten naknadno, nakon što budu obavljene sve potrebne istražne radnje. Pečenica je poslednji put viđen u ponedeljak, 11. marta.

Iz ‘Foruma za bezbednost’ opštine Vlasenica danas je saopšteno da je u potrazi za nestalim sugrađaninom Draganom Pečenicom, koju su koordinisali pripadnici Policijske stanice Vlasenica, učestvovalo 150 stanovnika te opštine, podeljenih u 11 grupa.

Porodici nastradalog Pečenice saučešće je danas izrazio načelnik opštine Vlasenica Miroslav Mićo Kraljević. On je Srni rekao da će lokalna zajednica pomoći porodici Pečenica, te zahvalio Vlasenčanima što su se u velikom broju uključili u potragu za nestalim sugrađaninom.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!