Radio Bambi

Pucnjava u Vlasenici, ubijen muškarac!

Danas oko 12 časova ispred zgrade Osnovnog suda u Vlasenici dogodila se pucnjava u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Kako nam je potvrđeno u Policijskoj upravi (PU) Zvornik, u vezi sa ovim događajem uhapšen je muškarac inicijala M.D.

-“Policijski službenici Policijske stanice (PS) Vlasenica uhapsili su danas lice M.D., koji je osumnjičen da je hicima iz pištolja usmrtio jednu osobu. O slučaju je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a sve dalje potrebne mere i radnje vezane za ovaj slučaj su u toku”, – rečeno nam je u PU Zvornik.

Dok nam iz policije nisu saopštili viče detalja, s druge strane šokantne detalje današnje tragedije u Vlasenici prenosi portal ‘SrpskaInfo‘, koji piše da je do ubistva došlo slučajno, te da je isto počinio sudski policajac.

-“Sudski policajac Mladen Deurić, najverovatnije, igrajući se pištoljem, slučajno je danas u Vlasenici ubio Milu Jevtića (52) iz Vlasenice”, – piše pomenuti portal.

Prema njihovim informacijama radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo raditi u Sudskoj policiji u Vlasenici.

-“On je bio u portirnici sa ostalim kolegama i najverovatnije se igrao pištoljem koji je u jednom trenutku opalio, a hitac je pogodio Jevtića koji je došao u sud gde je imao zakazano suđenje”, – pojasnio je jedan od očevidaca za SrpskaInfo.

Nakon ranjavanja Jevtić je zadobio tešku povredu od koje je ubrzo preminuo, a sudski policajac je uhapšen. Iza ubijenog Jevtića ostalo je troje dece.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!