Radio Bambi

Sedam osoba uhapšeno, dve u bekstvu!

Pripadnici Uprave MUP-a Srpske za organizovani i teški kriminalitet, u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave (PU) Banjaluka, jutros su uspešno izveli akciju kodnog naziva ‘Arsenal’ na području Banjaluke. Kako saznajemo, akcija je usmerena protiv trgovine narkoticima.

Sedam osoba je uhapšeno – Igor Arsenić, Zvjezdan Arsenić, Zoran Ćevriz, Miroslav Miletić, Zoran Tešanović, Milan Milanović i Boran Pejaković.

-“Na području grada Banjaluke od jutros je izvršeno više pretresa, tačnije na deset lokacija. Oduzeta je određena količina opojne droge, različitih vrsta marihuane, spida, heroina, kokaina, takođe određena količina oružja, municije i određena količina novca”, – navela je Danica Gnjatović portparolka MUP-a Republike Srpske.

Policija traga za još dva lica, od kojih je jedan bio vođa ove kriminalne grupe. Oni su van granica Republike Srpske i BiH i za njima će biti raspisana poternica.

Sedam uhapšenih nakon ispitivanja biće prosleđeneni u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. 

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!