Radio Bambi

Sedam puta je ubo nožem, a zatim se obesio!

Đurica Tadić (24), iz Razboja Ljevčanskog, kod Srpca, nožem je u utorak iskasapio svoju devojku Milicu Bajić (20), iz Trošelja, kod Gradiške, a potom se obesio o drvo. Kako saznajemo mladić i devojka su celi dan proveli zajedno vozajući se njenim automobilom o čemu svedoče i fotografije koje je Đurica objavio na društvenim mrežama.

Tragovi krvi zatečeni su na više mesta u automobilu i pored njega. Milica je na telu imala sedam ubodnih rana.

Dva puta je nožem ubodena u grudni koš, jednom u srce, tri puta u vrat i jednom u stomak. Nakon što je počinio brutalno ubistvo Tadić se telefonom javio porodici i rekao im gde je i šta je uradio, te da će sada ‘presuditi i sebi’. Čim je to čuo, njegov stariji brat je došao do mesta odakle se Šurica javio i zatekao je stravičan prizor. Zatekao je dva beživotna tela. Devojka je sva krvava ležala pored automobila. Brata je zatekao kako trideset metara dalje visi na drvetu, obešen vučnom sajlom od automobila.

Policija je potvrdila da se tu radi o ubistvu i samoubistvu.

-“Đurica Tadić je upotrebom noža počinio ubistvo Milice Bajić, nakon čega je izvršio samoubistvo vešanjem”, – rečeno je u policiji.

Stravični zločin šokirao je celo Lijevče polje, a posebno meštane Razboja Ljevčanskog koji kažu da ne pamte tako užasan događaj. Đuricu opisuju kao mirnog mladića, povučenog u sebe. Poznato im je da je i ranije znao da pravi probleme kada ga je prethodna devojka ostavila. Međutim, niko ne može da veruje da je bio u stanju da nekog ubije. S druge strane svi poznaju njegovog mlađeg brata koji je još kao maloletnik osuđen na pet godina zatvora, dok za starijeg brata kažu da je duša od čoveka.

Ubijena Milica Bajić prošlog leta je proslavila maturu. Završila je Gimnaziju u Gradišci i upisala fakultet u Banjaluci. Njene prijateljice tužnim porukama su se opraštale od nje na društvenim mrežama, navodeći da je bila anđeo.

Milica Bajić će biti sahranjena danas u 13 časova u rodnom mestu Trošelji (Gradiška).

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!