Radio Bambi

Seksualno zlostavljao maloletnu ćerku!

Policiji u Cazinu (FBiH) juče je prijavljeno da je maloletnu devojčicu (10) više puta seksualno napastvovao njen otac. Prijavu je podnela majka devojčice.

-“Juče u 13:30h primili smo prijavu zbog počinjenih bludnih radnji nad maloletnicom u ul. Kulina Bana. Slučaj je predat tužilaštvu”, – navode iz MUP-a Unsko-sanskog kantona (USK).

Budući da se radi o detetu, iz MUP-a nisu davali više informacija o slučaju. Nezvanično, slučaj je policiji prijavila majka maloletnice, jer više nije mogla da ćuti o zlostavljanju, a navodno je otac devojčicu tokom prošle 2017. godine najmanje tri puta seksualno napastvovao.

U celi slučaj su uključeni psiholozi, socijalni radnici i tužilac, a devojčica je bila i na pregledu kod ginekologa, te je utvrđeno da postoje tragovi seksualnog nasilja.

-“Dalji rad na dokumentovanju krivičnog dela ‘bludne radnje’ nastavljaju istražitelji Sektora krim-policije MUP-a USK-a”, – dodali su iz policije.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!